OBS!

Den 14 april 2020, beslutade vi att ställa in årets gemensamma nationaldagsfirande, ett beslut som var lätt att ta under rådande omständigheter samtidigt som det också känns tråkigt att behöva bryta den uppskattade traditionen att fira 6 juni tillsammans i Hassela.

När det gäller vår årliga babyuppvaktning så siktar vi på att genomföra denna senare under 2020 men i skrivande stund vet vi inte när det blir (eller upplägg), så anmäla er och håll koll efter information om babyuppvaktningen på vår Facebooksida.

2014-02-09

VÄLKOMMEN!
Hasselagården, f.d. IOGT, har den största samlingslokalen i byn, och ligger centralt, mittemot kyrkan.

Huset är ett allaktivitetshus där det är diverse aktiviteter under året. Stora lokalen på övre våningen har används som bio lokal sedan många årtionden tillbaka, men nu är den vilande.  


Föreningen Hasselagården arrangerar flertalet evenemang under året, för alla åldersgrupper. Andra föreningar, företag och privatpersoner kan hyra lokalen till sina egna tillställningar.


Det finns många möjligheter och användningsområden i vår stora lokal, t.ex  dans, konferens, fest, möten, middagar, barnkalas, loppis, m.m. 


Lokalen är handikappanpassad, hiss och dörröppnare finns.

Nedre våning består av ett kommunalt bibliotek, och det finns även ett kök för uthyrning i samband med olika tillställningar.

Stöd föreningen och bli medlem. 

Läs mer här
 medlem
Vill du läsa föreningens stadgar, 
så hittar du dom här. 
 Stadgar
                                                        
Mer fakta om lokalerna hittar du här 
 Lokalerna

  
Föreningen Hasselagården


Info

Denna sida är en informationssida för Hasselagården.
Vill man ha fortlöpande information om bl.a. kommande evenemang och se foton från olika evenemang,, m.m. vänligen se vår sida på Facebook.

Vi skickar även ut evenemangs mail. Vill du också ha? Maila till oss på hasselagarden(a)hotmail.se, och skriv att du vill ha nyhetsbrev.


6 juni 2016

6 juni 2016
6 juni 2015; Cia Olson, Hassela-Hasse & Stefan "bonde söker fru" Hildingsson

.

.
6 juni 2015; Hans och Malin Björk & Stefan Hildingsson grillar till kvällens fest.

.....

.....
6 juni 2015; Mats Skog med vänner

.....

.....
Gycklar Jörgen roar gamla som unga!