OBS!

Den 14 april 2020, beslutade vi att ställa in årets gemensamma nationaldagsfirande, ett beslut som var lätt att ta under rådande omständigheter samtidigt som det också känns tråkigt att behöva bryta den uppskattade traditionen att fira 6 juni tillsammans i Hassela.

När det gäller vår årliga babyuppvaktning så siktar vi på att genomföra denna senare under 2020 men i skrivande stund vet vi inte när det blir (eller upplägg), så anmäla er och håll koll efter information om babyuppvaktningen på vår Facebooksida.

2009-04-25

Bengt Lundstedt's Radiomuseum


Radiomuseet 

I samma lokaler som Langsbo Konsthall i Hassela. har Bengt Lundstedts radiomuseum nu fått flytta in. Under sommaren 2017 har det varit öppen i liten skala, med många olika radioapparater i div storlekar och former, tillsammans med tidstypiska möbler. 
Museet kommer att ökas ut successivt både i yta och med radioapparater.

RADIOMUSEET OCH LANGBO KONSTHALL HAR ÖPPET SOMMAREN 2018:12 juli-5 aug      tors-sön 11.00 - 17.00
Vi har även en mini loppis. Café lör-sön. 

Hjärtligt Välkomna önskar Sofie och Jonas Pettersson 
Klicka på bilderna för att se dem i större format


Kontakt: Jonas Pettersson  0652 - 405 18Mer än ett halvt sekels radiohistoria har Bengt Lundstedt, Älvsund, samlat ihop olika radioapparater genom åren. Utställningsföremålen består av ca 300 apparater, och täcker in radiohistoria från 20-talets kristallmottagare och trettiotalets utsmyckade apparater och fram till 60-talets transistorapparater.


-----------------------------------------
-------------------------------------


Info

Denna sida är en informationssida för Hasselagården.
Vill man ha fortlöpande information om bl.a. kommande evenemang och se foton från olika evenemang,, m.m. vänligen se vår sida på Facebook.

Vi skickar även ut evenemangs mail. Vill du också ha? Maila till oss på hasselagarden(a)hotmail.se, och skriv att du vill ha nyhetsbrev.


6 juni 2016

6 juni 2016
6 juni 2015; Cia Olson, Hassela-Hasse & Stefan "bonde söker fru" Hildingsson

.

.
6 juni 2015; Hans och Malin Björk & Stefan Hildingsson grillar till kvällens fest.

.....

.....
6 juni 2015; Mats Skog med vänner

.....

.....
Gycklar Jörgen roar gamla som unga!