OBS!

Den 14 april 2020, beslutade vi att ställa in årets gemensamma nationaldagsfirande, ett beslut som var lätt att ta under rådande omständigheter samtidigt som det också känns tråkigt att behöva bryta den uppskattade traditionen att fira 6 juni tillsammans i Hassela.

När det gäller vår årliga babyuppvaktning så siktar vi på att genomföra denna senare under 2020 men i skrivande stund vet vi inte när det blir (eller upplägg), så anmäla er och håll koll efter information om babyuppvaktningen på vår Facebooksida.

Hassela Bibliotek


Hassela Bibliotek finns på nedre planen i Hasselagården. 


Våra ordinarie öppet tider är, helgfria dagar:

Måndagar      9:00 - 13:00
Torsdagar     15:00 - 19:00Vårt bibliotek är en samlingsplats för både unga och gamla.
Här finns utställningar, datorhörna, dagstidningar och tidskrifter. På Hälsingehyllan finns mer material om Hassela och Hälsingland samt en del turistinformation. För släktforskare finns bl a två läsapparater och viss speciallitteratur.

Ett litet studierum, Arthur Engberg rummet, finns för de som vill sitta ostörda. Där bevarar även Arthur Engberg sällskapet visst intressant material om hasselasonen. På biblioteket kan du också skriva ut från datorn, skicka fax och kopiera papper.


Öppettider och kontaktinformation

http://www.nordanstig.se/Bibliotek-Kultur--Fritid/Bibliotek/Oppettider-och-kontaktinformation.html

Inga kommentarer:

Info

Denna sida är en informationssida för Hasselagården.
Vill man ha fortlöpande information om bl.a. kommande evenemang och se foton från olika evenemang,, m.m. vänligen se vår sida på Facebook.

Vi skickar även ut evenemangs mail. Vill du också ha? Maila till oss på hasselagarden(a)hotmail.se, och skriv att du vill ha nyhetsbrev.


6 juni 2016

6 juni 2016
6 juni 2015; Cia Olson, Hassela-Hasse & Stefan "bonde söker fru" Hildingsson

.

.
6 juni 2015; Hans och Malin Björk & Stefan Hildingsson grillar till kvällens fest.

.....

.....
6 juni 2015; Mats Skog med vänner

.....

.....
Gycklar Jörgen roar gamla som unga!